IT Oplossingen

Project begeleiding

Onze kracht als softwarebedrijf is om u als ondernemer te helpen met het bieden van IT oplossingen. Onder meer door het automatiseren van uw bedrijfsprocessen en om slim en efficiënt werken voor u en uw personeel mogelijk te maken. Dit doen wij door onder andere binnen in uw bedrijf actief mee te kijken, luisteren en te analyseren, zodat we kunnen meedenken en met u en uw personeel op een lijn zitten. Vervolgens presenteren wij u een concrete softwareoplossing op maat, in de vorm van een moderne mobiele app, softwareapplicatie of koppeling tussen bestaande applicaties. Hiervoor hebben wij een team van ervaren softwareontwikkelaar tot onze beschikking. Onze oplossing zal het werkplezier binnen uw bedrijf, evenals de klanttevredenheid vergroten.

API koppelingen

U wilt bijvoorbeeld uw voorraad actueel maken tussen verkoop en magazijn. Dan kunnen wij voor u speciale software ontwikkelen. Wilt u maatwerk software? Wij zorgen dan dat onze Nederlandse projectbegeleiders u gaan helpen met de gewenste functionaliteiten. Kortom, als u zoekt naar wegen voor verdere verbetering van uw bedrijfsvoering. Anders gezegd u wilt graag groeien en tegelijkertijd efficiënter werken. Wij leggen u graag de voordelen van een API koppeling uit.

Webservices als IT oplossingen inzetten

FLS -IT Solutions biedt webservices aan. Een webservice als IT oplossingen kunt u zien als een interface welke communiceert via XML bestanden en waarbij geen menselijke tussenkomst nodig is. Bijvoorbeeld  het automatisch ophalen van beurskoersen of de weersvoorspelling.

Webservice biedt een oplossing voor communicatieproblemen tussen systemen. Het zijn de middelen waarmee apparaten en applicaties communiceren via het wereldwijde web. Als twee systemen via het web met elkaar communiceren gebeurt dit vaak als IT oplossingen via een webservice. Het zijn API’s op afstand. Dit is een afkorting voor Application Programming Interface. Dit betreft een ingang tot het systeem voor andere systemen, anders gezegd een soort koppeling. De ‘’twee werelden’’ moeten elkaar begrijpen en daarvoor moet er een overeenkomst zijn tussen format en structuur.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons gerust even op of maak een afspraak. Wij leggen u graag alle opties uit.