Over ons

Wie zijn wij

De mensen bij FSL IT-Solutions zijn actief op het gebied van het bedenken van softwarematige oplossingen. Doorgaans begint dat met goed luisteren naar de wensen van onze relaties. Vanuit hun behoefte zetten wij onze expertise in voor het ontwikkelen van software. Dat doen wij met collega’s vanuit de Nederlandse en Indiase vestiging. In totaal werken wij met een team van 25 mensen bestaande uit softwareprogrammeurs en consultants. Daarnaast werken wij intensief samen met ons zusterbedrijf. Onze focus is gericht op het bedrijfsleven in de Benelux.

Onze kracht

Het voordeel van samenwerken met de mensen bij FSL IT-Solutions is dat wij gevestigd zijn in Nederland en u dus ook in uw vertrouwde taal de samenwerking aangaan. Vanuit Nederland verzorgen wij de projectbegeleiding en maken wij de afspraken. Onze kracht is dat wij de productie van software voordeliger kunnen laten produceren vanuit onze Indiase vestiging. U profiteert direct als u maatwerk IT oplossingen laat uitvoeren door ons. Wij vertalen de lagere productiekosten rechtstreeks door aan u, zodat u optimaal kunt profiteren van goede oplossingen tegen een scherp tarief.

Onze mensen

Onze mensen zijn van beroep IT consultants of software developer. In Nederland beschikken wij over collega’s die u helpen bij het automatiseren van uw bedrijfsprocessen. Vooral slim nadenken over processen en workflows die tijdbesparend gaan werken. Ook maken wij gebruik van ons collegabedrijf in India. Wij hebben in India wij onder meer collega’s werkzaam die erg goed zijn in het opbouwen van softwarecodes. Voor u is het belangrijk dat u in Nederland goed wordt geholpen. door onze Nederlandse collega’s. Wij werken daarbij vaak samen met ons zusterbedrijf IT Developers Company.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u eens van gedachten wisselen of concreet een vraagstuk bespreken? Uiteraard staan wij u graag in een persoonlijk gesprek te woord. Wij schenken verse koffie, maar net zo graag komen wij naar u toe. Laat het ons even weten. Via de button ‘kopje koffie’ kunt u ons contacteren.